ORGANITZACIÓ 

celebramenorca Events - Organitzadors d'actes, fires i casaments

Ens dediquem a fer realitat el vostre esdeveniment somiat, especialistes en fires i casaments. 

El motiu d'aquesta fira, doncs, no és altra que posar a disposició de totes i tots els menorquins tota la informació sobre els proveïdors que podem ajudar-vos a fer que aquest dia sigui rodó, perquè l'experiència és un grau, i el vostre temps és or. 

Esperem doncs que siguin uns grans dies, que us ajudin molt i sobretot que confieu en aquest grup de professionals que vetllarem pel bon funcionament de qualsevol celebració que vulgueu dur a terme. 

Molta felicitat!

info@celebramenorca.com

Francesc Xavier Ametller Pons - Batle

Voldria aprofitar l’oportunitat que em brinden les noves tecnologies de la informació per donar la benvinguda als internautes.
El nostre municipi és extens i ben divers, format per dos nuclis de població tradicionals: el des Mercadal, un poble d’interior molt característic i estès als peus de la muntanya del Toro, i, ran de mar, Fornells, un poble de pescadors pintoresc i d’una gran bellesa. 
Volem convidar tots els visitants a conèixer-nos, amb la seguretat que seran rebuts amb l’hospitalitat que ens caracteritza. Tant a l’hivern com a l’estiu trobareu un lloc per compartir amb nosaltres uns moments de la vostra vida i, si vos agrada, potser fer una passa més i... quedar-vos a viure entre nosaltres.
Benvinguts al municipi des Mercadal!

general@esmercadal.es

Please reload

© 2014 per celebrAmenorca

Truca:

619706097

 

  • Blanco Icono de Instagram
  • facebook
  • Twitter limpio

Segueix-nos